Sawadee kha Bangkok
Door: Chantalle en Vincent
Blijf op de hoogte en volg Chantalle en Vincent
06 September 2006 | Thailand, Bangkok
Helaas en gelukkig miste onze bagage deze benen en kwam daardoor niet aan. Dankzij British Airways hebben wij nu van de vergoeding een visum voor Burma gekocht en ook een paar blaren van de foute-aankoop-slippers.
Boemelend met de trein vanaf het vliegveld de eerste indrukken van Thailand opgesnoven. En lekker ruiken doet het in Thailand. Eerste culinaire avond in een visrestaurant in Chinatown (recept volgt!). Daarna onze eerste dag afgesloten met zoete dromen onder de strakke Louis-Vuitton-Lakens.
Rondje openbaar vervoer in BKK kan op vele manieren( ter land, ter zee en in de lucht) en na de foute-aankoop-slippers was dat ook wel hard nodig om alle indrukken van Cultureel Bangkok op te doen. Die voetmassage hebben we nu wel verdiend, dus tijd om een strandje te scoren.
To be continued,
C&V
06 September 2006 - 13:07
Rob & Jitske:
Goed te zien dat het allemaal goed begint.
Eet ze zometeen! -
06 September 2006 - 21:04
Liselot:
Nou, dit had ik net nog niet gelezen! Heb berichtje per ongeluk bij "de Route" gezet. Even terug in de tijd dus..... Ondertussen is het eerste onderdeel van de route gerealiseerd. Welliswaar zonder koffers maar dat mag de pret niet drukken! Geniet van alles wat jullie gaan meemaken! Dikke kus X -
07 September 2006 - 06:08
Lisette Wisse:
Geweldig! En natuurlijk nog veel plezier daar in het verre Oosten.
Liefs Lisette -
07 September 2006 - 06:19
Burgh:
Dat verwacht je dan weer niet... Rennen als een ethiopische hardloper en dan blaren van foute slippers... Hebben jullie van die campingslippertjes aangeschaft..? -
07 September 2006 - 11:20
Rita:
ik heb het eilandje Ko Si Chang gevonden op de kaart die ik van jullie gekregen heb,geweldig rust lekker uit.
Dikke kus -
08 September 2006 - 15:56
Pascalle:
Nou, het begin is gemaakt. Heerlijk lekker genieten van de omgeving en het eten. Hebben jullie al jullie koffers of moeten jullie nieuwe onderbroeken kopen. Hier gaat het zo zijn gangetje, niet zo spannend als bij jullie. Met Jerry gaat het geweldig. Hij is met vakantie naar knokke, dus het zit toch een beetje in de familie. Oscar kommandeert hem de hele dag en jerry doet precies wat hij zegt.
Lars schrijft spoedig ook een stukje.
Pascalle en Marcus